wat kost een dakkapel

Goedkope dakkapellen vinden

Geplaatst op

Internet maakt het mogelijk om snel goedkope dakkapellen te vinden. Echter zetten niet alle dakkapel bedrijven hun prijzen op de site neer. Hierdoor moet je eerst een offerte aanvragen voordat je überhaupt weet wat het je gaat kosten. Dakkapellen.pro heeft hier iets handigs op bedacht, namelijk een dakkapel configurator. Met de configurator kun je zelf je eigen prijs berekenen op basis van de ingevulde maten, materialen, en wensen.

 

Kunststof goedkoper dan hout

Goedkope dakkapellen zijn van kunststof. Vroeger kon je alleen maar een houten dakkapel kopen. Tegenwoordig heb je ook de keus om te kiezen voor kunststof. Kunststof heeft veel voordelen ten opzichte van hout. Hout is namelijk een natuurproduct en heeft meer onderhoud nodig. Denk aan schilderen om de 5 jaar. Schilderen kost ook tijd en geld.

 

Onderhoudsvriendelijk en sneller geplaatst

Een kunststof dakkapel is goedkoper en duurzamer. Je hebt er minder werk aan, en het is onderhoudsvriendelijk. Doordat hij in de fabriek wordt gemaakt (prefab) is hij tevens sneller te plaatsen. Met behulp van een hijskraan wordt hij op het dak geplaatst, en de gehele montage kan eenvoudig in één dag plaatsvinden. ‘s-middags kun jij dus een gloednieuw dakkapel op je huis hebben zitten.

 

Afwerking van een dakkapel aan de binnenzijde

Je kunt ervoor kiezen om het dakkapelbedrijf de afwerking aan de binnenkant in orde te laten maken, maar wanneer je zelf handig bent, dan kun je dit zelf ook doen. Dit maakt de klus nog goedkoper.

 

Zelf de prijs berekenen

Met de dakkapelconfigurator bereken je zelf snel je prijs en je weet meteen wat het dakkapel je gaat kosten. Ook zie je meteen wat iedere optie je gaat kosten. Opties waaruit je kunt kiezen zijn als voorbeeld ventilatieroosters, elektrische rolluiken, inzethorren, afval afvoeren, en ga zo maar door.

 

Een slimme investering

Goedkope dakkapellen zijn dus die van kunststof, want het scheelt je snel honderden euro’s. Kunststof is duurzamer, en je hebt er minder werk van. Mocht je het huis in de toekomst willen verkopen, dan is het bovendien meer geld waard. Een slimme investering dus! Voor slechts 3300,- kun je al terecht bij Dakkapellen.pro. Bereken zelf jouw prijs!

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je weten hoe je een dakkappel kunt realiseren? Lees dan snel verder

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden