Bouw Verbouw Tips

Kelderafdichting tegen vocht en schimmel

Met goede kelderisolatie bespaar je op energiekosten en heb je ook geen last (meer) van optrekkend vocht. Kies voor een kelderafdichting van Vochtweringdirect.nl.

Nieuw dakkapel geplaatst?

Dat betekent meer ruimte voor meubels van Jolina waan jezelf in een amerikaanse diner.

Glashandel Den Haag

Berserikglas is al sinds jaar en dag de glashandel in Den haag in de regio Haaglanden.

Ramen schoonmaken

Ramen op de eerste en tweede etage kom je soms lastig bij. High-clean.com heeft hiervoor heel gebruiksvriendelijke telescoopborstels en telescoopstelen, waarmee je overal makkelijk bij kunt.

Dakkapel beveiligen

Laat je dakkapel veilig afsluiten door Rycol Geveltechniek.

Dakwerken brandveilig uitvoeren

Wil je het dak laten verbouwen? Laat je adviseren door een brandwacht bij dakwerkzaamheden , het is tenslotte zonde als de werkzaamheden ongelukken veroorzaken.

Houten frames

Houten frames kunnen gemaakt worden van diverse constructies waaronder hardhout en eiken. Voor hoge kwaliteit eikenhouten materialen kun je een kijkje nemen op de website van EikenHoutHandel.nl.

Dakkapel laten bouwen

Voor dakonderhoud of een dakrestauratie is deze dakdekker in Breda zeker een aanrader. De vakmannen van Dakgroep Zuid zijn zeer ervaren en helpen op prettige wijze.

Veilig klussen als vakman

Het VCA certificaat is het bewijs dat je je eigen veiligheid, gezondheid en de duurzaamheid in het oog kunt houden tijdens het werken. Ga ook voor een veilige werkomgeving, haal je VCA certificaat.

Aannemer Heerenveen

Aannemersbedrijf de Bouwhorst is een aannemer in Heerenveen die gespecialiseerd is in woningbouw, verbouw en projectontwikkeling

Groter wonen in Drente

In Drente is de grond nog relatief goedkoop. Wil je groter wonen, laat je dan adviseren door makelaar Assen – Schoon Makelaardij.

Rolluik voor de ramen

Sluit je ramen volledig af met een rolluik. Hiermee geef je inbrekers geen kans en houd je een woning lekker koel.

Meesters in vastgoed

Financieel en juridisch vastgoedbeheer . Hulp bij het beheren van vastgoed en ondersteuning waar nodig. Zo wordt het beheer van vastgoed gemakkelijker en winstgevender

De goedkoopste matrassen van Nederland

Wilt u een matras kopen ? Dan bent u bij de matrassen man op de goede plek. Al meer dan 40 jaar de goedkoopste matrassen van hoge kwaliteit

zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je zelf je energie op en bespaar je direct op je maandlasten. Laat je adviseren door de specialisten van APSolar.

Zandgieten

Klava verzorgt het zandgieten en het gehele proces daaromheen. Met meer dan 70 jaar ervaring in aluminium gietwerk zijn zij de specialist voor gietstukken.

Zandgieten

Klava verzorgt het zandgieten en het gehele proces daaromheen. Met meer dan 70 jaar ervaring in aluminium gietwerk zijn zij de specialist voor gietstukken.