wat kost een dakkapel

Goedkope dakkapellen? Kies voor kunststof!

Geplaatst op

Wil je een kamer met schuin dak, of zolderkamer, voorzien van meer ruimte en meer licht? Koop dan een dakkapel. Duur hoeft het niet te zijn want er zijn voldoende goedkope dakkapellen te vinden. DakkapelMontage.nl bewijst het. Op de site kun je namelijk eenvoudig de prijs zelf berekenen, en je zult zien dat het minder duur is dan gedacht. De prijs is inclusief de montage, dus een all-in prijs.

 

Kunststof interessanter dan hout

Zoek je goedkope dakkapellen, dan moet je kijken naar kunststof en niet naar hout. Hout is namelijk een natuurproduct en is veel bewerkelijker. Het kost meer, en heeft meer nadelen. Hout heeft namelijk onderhoud nodig en reageert op weersinvloeden. Je moet namelijk iedere 5 jaar opnieuw schilderen om het goed te beschermen tegen houtrot. Vocht zorgt er tevens voor dat het hout uitzet of krimpt wat op den duur weer kan leiden tot ramen die klemmen. Wanneer je een oud huis hebt, met een specifieke bouwstijl, dan kom je waarschijnlijk wel uit op een houten dakkapel.

 

Een leven lang mee

Kunstof is zeer onderhoudsvriendelijk en gaat bijzonder lang mee. Je hebt geen problemen met houtrot en hoeft het ook niet te schilderen. Eens in de zoveel tijd (laten) reinigen is voldoende. Daarnaast is een kunststof dakkapel goedkoper en kan hij al kant-en-klaar in de fabriek voor je gemaakt worden. In plaats van dat hij op het huis helemaal opgebouwd wordt, kan de kant-en-klare prefab dakkapel zo met behulp van een hijskraan op het dak worden geplaatst. Dit scheelt bovendien een hoop tijd, en zodoende kan de hele klus makkelijk in slechts één dag geklaard worden.

 

Bespaar geld uit

Ben je zelf handig, dan kun je bovendien wat extra geld uitsparen. De afwerking en het afvoeren van het afval kun je wellicht wel zelf. Maar natuurlijk kun je dit ook uitbesteden zodat je er ook geen werk aan hebt.

 

Zelf de dakkapel prijs berekenen

Wanneer je zoekt naar goedkope dakkapellen dan moet je zeker eens bij Dakkapelmontage.nl gaan kijken op de site. Via de handige configurator kun je eenvoudig zelf de prijs berekenen, en zien wat extra opties kosten. Denk hierbij aan een hor, een ventilatierooster of elektrisch rolluik.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je weten hoe je een dakkappel kunt realiseren? Lees dan snel verder

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden