wat kost een dakkapel

Dakkapel laten plaatsen in Veenendaal

Geplaatst op

Veenendaal is een gemeente in Utrecht welke ruim 65 duizend inwoners telt. 55% van de huizen heeft in Veenendaal een schuin dak, en een schuin dak betekent vaak dat je in moet leveren op sta-ruimte. Het vloeroppervlak bij een huis met een schuin dak is gemiddeld, maar omdat het dak schuin loopt kun je niet overal staan. Hierdoor zijn kamers wat kleiner en minder praktisch. Gelukkig kun je daar eenvoudig iets aan doen! Een dakkapel zorgt namelijk voor veel extra ruimte, en zorgt ervoor dat je ook op de plek kunt staan waar het dakkapel komt. Gemiddeld levert dit je 3 vierkante meter extra op en dat is mooi meegenomen. Bovendien wordt je huis in Veenendaal een stuk meer waard en makkelijker verkoopbaar.

 

Dakkapel plaatsen Veenendaal

In Veenendaal mag je in principe bij ieder huis aan de achterzijde een dakkapel laten plaatsen zonder vergunning. Een vergunning kost vaak geld en tijd, dus dat is bij een dakkapel plaatsen Veenendaal aan de achterzijde niet van toepassing.

In een dag klaar

Veenendaal is goed bereikbaar, dus ook voor een kraan die de dakkapel omhoog hijst. Dakkapellen worden tegenwoordig kant en klaar in de fabriek gemaakt (meestal van kunststof) waardoor ze nog sneller te plaatsen zijn, en een stuk voordeliger geprijsd zijn. Ze kunnen in een dag geplaatst worden inclusief de afwerking. Je hoeft dus niet lang in de rommel te zitten.

Dakkapel prijzen

Een klein dakkapel kost +/- 3000 euro. Met klein bedoelen we een afmeting van minder dan 2 meter breed. Een gemiddeld dakkapel van 3 meter breed kost rond de 4000,- euro. De prijs is inclusief btw en montage. Ook is hij geheel onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Kunststof hoef je namelijk niet te verven in tegenstelling tot hout. Een houten dakkapel moet je normaliter iedere 5 jaar verven. Kunststof heeft dus een boel voordelen.

 

Dakkapel plaatsen Veenendaal? Kijk dan eens op de website van Bouwbedrijf Rudigro uit Veenendaal!

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je weten hoe je een dakkappel kunt realiseren? Lees dan snel verder

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden